Cookies 🍪

Deze site gebruikt cookies waar we je toestemming voor nodig hebben. Meer informatie

Online Marketing

Verspreiden

Jouw merk verdient het om bovenaan te staan in Google en dat wil je met aantrekkelijke advertenties bereiken die niet aanvoelen als advertenties. Samen maken we een plan, zodat we gericht kunnen werken aan het verspreiden van je verhaal.

Van Ads tot Algoritme en van Instagram tot blog: wij helpen je de juiste kanalen te kiezen en zo contact te leggen je doelgroep. Ook met kleine budgetten kun je een hoop bereiken, het gaat erom dat je weet waar jouw potentiële klant zich bevindt, wat deze belangrijk vindt en hoe deze tot conversie overgaat.

  • Online marketing is vooral onderzoeken, strategie bepalen, testen en bijsturen

  • Met de juiste tools heb je snel inzicht in je bereik

  • Ontdek welke kanalen voor jouw merk werken

“If you think you’re too small to have an impact, try sleeping with a mosquito in the room.”
- Anita Roddick
Hoe zorg je dat je online vindbaar bent? We helpen je graag met de verschillende mogelijkheden van online marketing.

Jouw merk communiceert op de manier die bij jouw merk past. Jij blijft in de lead, wij adviseren je over hoe je je marketingbudget het best kan spreiden en kunnen ook de uitingen verzorgen die passend zijn voor elk kanaal. Zonder dat het schreeuwerig wordt, maar wel zodat je jouw betekenisvolle boodschap over kan brengen bij de mensen die ertoe doen.

Strategisch partnerschap
Zoals hierboven al genoemd: online marketing vraagt om een lange adem. Wat voor de een werkt, werkt voor de ander minder. Wij houden van dit soort processen en leren je bedrijf, het merk of project dus graag beter kennen. Dan weten we precies aan welke knoppen we kunnen draaien. En dan groeit niet alleen je omzet; dan groeit je impact op de wereld.

Meer weten over Online Marketing?

Welke vraag je ook hebt, we beantwoorden ‘m graag - onder het genot van een kopje koffie. Bel of mail, dan spreken we af!

Sociaal Gericht