Cookies 🍪

Deze site gebruikt cookies waar we je toestemming voor nodig hebben. Meer informatie

.

Webdesign

Vertellen

Veel van onze communicatie komt binnen via het scherm, daarom is de digitale invulling van je verhaal de belangrijkste. Het vormt vaak het hart van de merkcommunicatie of campagne, dus is effectiviteit gewenst.

Webdesign kent z’n eigen regels en ontwikkelt zich snel. Een degelijk ontwerp brengt content, interactie, techniek en vorm samen tot de beste UX (user experience).

  • Effectief je verhaal delen

  • Optimale interactie met je doelgroep

  • Flexibele presentatie van alle uitingen van je merk

"A user interface is like a joke. If you have to explain it, it’s not that good."
- Martin Leblanc
.
Pull-media als websites of apps vragen niet alleen om een vraaggerichte aanpak, maar ook om aandacht voor toegankelijkheid en performance.

We ontwikkelen alles met pixels, als het maar een interface heeft. We weten hoe we geavanceerde techniek inzetten om informatie toegankelijk maken voor het brede publiek. In logische stappen nemen we je mee van het functioneel ontwerp tot de uiteindelijke look and feel en realisatie van het product.

Strategisch partnerschap
In elke samenwerking zoeken we naar een band op de lange termijn. Aan elke vraag hangen andere vragen, die met de tijd belangrijker worden of juist naar de achtergrond verdwijnen. Om je missie te bewaken en te werken aan wat je op lange termijn verder brengt, nemen wij graag de rol van strategisch partner in: een sparringpartner voor vraagstukken op het snijvlak van bedrijfsvoering en communicatie.

Meer weten over Webdesign?

Welke vraag je ook hebt, we beantwoorden ‘m graag - onder het genot van een kopje koffie. Bel of mail, dan spreken we af!

.

Klimaatadaptatie Groningen