Cookies 🍪

Deze site gebruikt cookies waar we je toestemming voor nodig hebben. Meer informatie

.

CodeGorilla

Als er banen op het spel staan

Een merkidentiteit die het zelfvertrouwen uitstraalt van iemand die net een baan gevonden heeft, en die de gezamenlijkheid van een maatschappijbrede missie weerspiegelt. Voor CodeGorilla ontwikkelden we een nieuwe huisstijl, website en online marketing.

.
onze bootcamps gaan verder dan leren programmeren – ze stomen mensen echt klaar voor de arbeidsmarkt
- Oprichtster Diem Do
Diem-Do-CodeGorilla-.

Voor nieuwe developers en een inclusieve ICT-sector

CodeGorilla maakte in 2021 een succesvolle doorstart. De uitgelezen kans om met een dijk van een website op de proppen te komen. In een nauw samenwerkingsverband en tijdens verschillende doorzaagsessies keerden we de propositie en het aanbod binnenstebuiten, zodat we voor eens en voor altijd zouden weten waar CodeGorilla voor staat.

Vertalen

Om de propositie te vertalen naar een gevoel, schakelden we mensen in die begrepen wat we wilden zeggen. Met de toverkunsten van webbouwer Rob en de fijne illustraties van Jaime Jacob kunnen we wel stellen dat dat gelukt is.

Welcome to the jungle!

.

Vertellen

ICT is voor iedereen

Mensen die vastlopen in hun loopbaan (en dikwijls hun privéleven) weer perspectief geven, daar draait het om bij de bootcamps van CodeGorilla. Niet alleen door een nieuw vak te leren, maar juist door het samen te doen en te werken aan sociale vaardigheden, worden ze de beste versie van zichzelf en hebben ze binnen no-time een baan gevonden. Dat is waar we op inzetten bij het vertellen.

.
.
.
.
.

Verspreiden

.
Dank voor de leerzame bootcamp, flauwe grapjes, mental support. Dankzij jullie sla ik een nieuw pad in. - Jorrit Bosma, alumni
.

Verbeteren

Dezelfde doelen, nieuwe strategie

Om het aanbod relevant te houden, houden we scherp in de gaten hoe de online campagne scoort en blijft scoren. Wat vorig jaar werkte, werkt nu niet meer. En de concurrentie zit natuurlijk ook niet stil. Gelukkig hebben we met CodeGorilla's maatschappelijke missie een troef in handen die nooit zal veranderen, en die het kloppende hart is van alles wat we doen.

InBegrepen