Cookies 🍪

Deze site gebruikt cookies waar we je toestemming voor nodig hebben. Meer informatie

Corus Advies

Aanbestedingen met impact

Voor bedrijven die duurzame strategieën en circulaire oplossingen tot de nieuwe standaard willen maken, is Corus the place to be. Ze winnen bijna elke aanbesteding en hebben het hun missie gemaakt om met elke aanbesteding de wereld te verbeteren.

verkennen

.
De schaal van aanbestedingen maakt ze het ideale middel om maatschappelijk het verschil te maken.
- René Meertens, gunstrateeg en oprichter Corus Advies
.

Expertise met een missie

Corus Advies heeft een maatschappelijke missie in de wereld van aanbestedingen, een wereld die nog altijd gedomineerd wordt door financiële overwegingen. Waar het nu blijft steken op een minimale eis van Social Return On Investment, zou Corus het liefst zien dat de hoeveelheid maatschappelijke impact de belangrijkste pijler is voor de beoordelaar.

vertalen

Schaalvoordeel

Door veel concurrentie en een web van wetten en regels is de kans dat je een aanbesteding wint klein. Maar áls je wint, leidt het tot impact op grote schaal. In de cases kunnen we die impact visualiseren door de kracht van herhaling. De illustraties doen hun werk, in al hun eenvoud en natuurlijk in de frisse stijl van Corus.

Vertellen

.
.
.

Je bestaansrecht in 40 seconden

Een visie op een presenteerblaadje: we maakten een animatie waarin woord, beeld en muziek de wens van de klant en de diensten van Corus bij elkaar brengen. En dat in 40 seconden.

.
.
.

Verspreiden

.

Front-end content

Social media zijn een verlengde van je website. De eenvoud van de animatie biedt nieuwe content, die makkelijk apart gedeeld kan worden. Ook blogs zijn in een oogopslag te herkennen. Eén stijl, vele toepassingen. Zo maken we de beste post voor elk kanaal.

.
.

Verbeteren

Voor de goede zaak

Door regelmatige updates aan de site, nieuwe middelen zoals een chatfunctie en het mede-oprichten van de Ombudsman Aanbestedingen, blijft Corus een pionier in haar werkveld en een klant waar wij graag hard voor werken.

.

Sociale Groningse Ondernemers Challenge