Cookies 🍪

Deze site gebruikt cookies waar we je toestemming voor nodig hebben. Meer informatie

InBegrepen

Ervaringskennis voor een inclusieve samenleving

Participatie is een populair begrip in de wereld van beleidsontwikkeling. Om concreet aan een inclusieve samenleving te werken, besloten drie ondernemende ervaringsdeskundigen hét collectief voor ervaringskennis op te zetten.

VERKENNEN

.
Er was nog geen centrale vindplaats voor de inzet van professionele ervarings­deskundigen bij de ontwikkeling van individuen, organisaties, onderzoek en beleid.
- Heleen Wadman, mede-oprichter InBegrepen
.

De identiteit van een collectief met een missie

Door als collectief te opereren, kunnen ervaringsdeskundigen vanuit een onafhankelijke positie werken tegen een passende waardering en kunnen ze zich verder ontwikkelen met een gezamenlijke missie. Daarnaast wordt het voor overheden en organisaties makkelijker de juiste ervaringskennis te vinden en op de juiste plaats in te zetten.

VERTALEN

.
.

Keuzes in het creatieve proces

De kracht van diversiteit en inclusie is dat niemand zich buitengesloten voelt. Dat gevoel van eenheid is wat het logo representeert: een cirkel binnen een cirkel. De website bevat een tweeledige communicatiestrategie:

  • het aanspreken van nieuwe opdrachtgevers

  • het aanspreken van potentiële leden voor het collectief

Daarnaast is er een functie ingebouwd om meer bereik te creëren. Door alle kennisthema's een eigen verdiepingspagina te geven, wordt de brede expertise en praktische relevantie van InBegrepen duidelijk voelbaar.

VERTELLEN

.
.

VERBETEREN

Door goed naar ons te luisteren, wist Merkactivisten eerder dan wij wat we precies wilden gaan doen en waarom. - Team InBegrepen
.

Alles voor een vliegende start

Met een merksessie doorgronden we de essentie en belofte van je idee. Dit is een cruciale stap, omdat het ten grondslag ligt aan alle communicatie die daarop volgt. Denk aan je merkidenteit, je website en communicatiestrategie. Met onze expertise kunnen we bijdragen aan de impact die jouw bedrijf maakt, in dit geval de inzet van ervaringsdeskundigen voor een inclusieve samenleving.

.

Sociale Groningse Ondernemers Challenge