Cookies 🍪

Deze site gebruikt cookies waar we je toestemming voor nodig hebben. Meer informatie

Campagnes

Verspreiden

Er is niets leuker dan campagne voeren! Met een specifieke boodschap naar een specifieke doelgroep stappen kan op honderd manieren: wij zien er een uitdaging in om creativiteit te combineren met effectiviteit.

Mensen bereiken is moeilijker en makkelijker dan ooit. De tools zijn er, maar hoe zet je ze in? Als je tijdelijk de nadruk wil leggen op (een deel van) je boodschap of op een originele manier mensen aan het denken wil zetten, is een campagne de perfecte oplossing. En ze passen nou eenmaal goed bij activisten. Een goede campagne is actueel, het liefst positief geformuleerd, komt van een integere afzender en heeft een verrassend aspect.

  • Van guerilla-actie tot slimme online campagnes: we denken graag mee

  • Een goede manier om tijdelijk iets onder de aandacht te brengen

  • Laat zien waar jouw merk echt voor staat

"Surprise is key in all art."
- Oscar Niemeyer
.
Campagne Klimaatadaptatie, 2021. Hoe zorg je ervoor dat je boodschap wordt opgemerkt – en opgevolgd?

Een goede campagne vraagt niet per se om een enorm budget, eerder om een hoop inspiratie en creativiteit. En dat begint met een grondige verkenning: dat je een goed verhaal hebt, wil niet zeggen dat je mensen zonder moeite kunt overtuigen. Je moet concurreren met de gevestigde orde (en die hebben vaak meer middelen tot hun beschikking) en dus extra creatief zijn en je doelgroep door en door kennen. 

Strategisch partnerschap
Elke campagne is anders. Welk type campagne past het best bij jouw merk of project? We gaan graag met je om tafel om erachter te komen voor welke uitdaging we staan en hoe we die kunnen aangaan. Samen ontdekken we hoe jij impact kan maken op de mensen die er voor jou toe doen.

Meer weten over Campagnes?

Welke vraag je ook hebt, we beantwoorden ‘m graag - onder het genot van een kopje koffie. Bel of mail, dan spreken we af!

.

Klimaatadaptatie Groningen