Cookies 🍪

Deze site gebruikt cookies waar we je toestemming voor nodig hebben. Meer informatie

Impactcommunicatie

Vertalen

Wil je transparant zijn met je onderneming? Wees dan transparant. Ook als je nog niet bent waar je wil zijn. Hierover communiceren met je doelgroep is belangrijk.

Bedrijven die aantoonbaar impact maken, krijgen steeds vaker de voorkeur van consumenten. Daarbij komt dat niet alleen klanten, maar ook partners en andere stakeholders steeds vaker verwachten dat ondernemingen eerlijk zijn over hun bijdrage aan de oplossing. Een manier om dat te doen is via sustainability reporting (of: duurzaamheidsverslag), waarin je laat zien welke impact (zowel negatief als positief) jouw onderneming maakt op de samenleving. 

  • Wek vertrouwen door te communiceren over je impact 

  • Laat zien aan welke sociaal-maatschappelijke kant je staat

  • Communiceer je betekenisvolle boodschap d.m.v. resultaten

"A business that makes nothing but money is a poor business."
- Henry Ford
.
Van resultaat naar middel om je klant te overtuigen: impactcommunicatie is meer dan alleen een rapport uitbrengen.

Voor impactrapportage werken we samen met Alexander Impact. Zo kunnen we je begeleiden bij het hele proces: van nulmeting, tot het communiceren van je ambitie, tot impactmonitoring en het opmaken en uitbrengen van een impactrapport. Impactrapport saai? Welnee! Wij zien 1000 kansen voor innovatieve PR-campagnes!

Strategisch partnerschap
Samen met Buro Waai kunnen we je daarnaast helpen de nieuwe koers binnen je organisatie of team te implementeren. Denk aan teamsessies of advies over HR-beleid als het gaat om zingeving en verandermanagement.

Meer weten over Impactcommunicatie?

Welke vraag je ook hebt, we beantwoorden ‘m graag - onder het genot van een kopje koffie. Bel of mail, dan spreken we af!

.

Sociale Groningse Ondernemers Challenge