Cookies 🍪

Deze site gebruikt cookies waar we je toestemming voor nodig hebben. Meer informatie

Impactmeting

Verbeteren

Impact is positieve verandering. Het lijkt een abstract gegeven, maar is concreet te meten als je weet waar je moet kijken. Van een nulmeting naar het tussentijds behaald resultaat, tot het structureel monitoren en rapporteren op duurzaamheid en maatschappelijke impact.

Via heldere overzichten en visuals presenteren we de conclusies en resultaten van je organisatiebrede impact. Zo kan jij ze ook weer makkelijk delen met derden.

  • Wek vertrouwen door te communiceren over jouw milieu impact 

  • Laat zien aan welke sociaal-maatschappelijke kant je staat

  • Communiceer je betekenisvolle boodschap d.m.v. resultaten

“Don't expect smart people to listen to you without proof.”
- W. Edwards Deming
Je kan op ieder moment beginnen met impact meten, door de huidige situatie in kaart te brengen.

Voor impactmeting werken we samen met Alexander Impact. Zo kunnen we je begeleiden bij het hele proces: van nulmeting, tot het communiceren van je ambitie, tot impactmonitoring en het opmaken en uitbrengen van een impactrapport. Impactrapport saai? Welnee! Wij zien 1000 kansen voor innovatieve PR-campagnes!

Strategisch partnerschap
Een idee of project uitbouwen tot merk is een flinke opgave. Het vereist inzet en toewijding. Als je je met gelijkgezinden omgeeft, wordt dat niet alleen makkelijker, maar ook leuker. Dat is wat we zelf doen, maar ook wat we jou willen bieden. We gaan voor samenwerking op de lange termijn.

Meer weten over Impactmeting?

Welke vraag je ook hebt, we beantwoorden ‘m graag - onder het genot van een kopje koffie. Bel of mail, dan spreken we af!