Cookies 🍪

Deze site gebruikt cookies waar we je toestemming voor nodig hebben. Meer informatie

Impactmeting

Verbeteren

De positieve impact die jij maakt met je bedrijf, organisatie of project lijkt soms een abstract gegeven, maar is concreet te meten als je weet waar je moet kijken. Van een nulmeting naar het tussentijds behaald resultaat, tot het structureel monitoren en rapporteren op duurzaamheid en maatschappelijke impact: data helpen je betere keuzes te maken en je stakeholders hierin mee te nemen.

Via heldere overzichten en visuals presenteren we de conclusies en resultaten van je organisatiebrede impact. Deze cijfers weerspiegelen je missie en daadkracht.

  • Wek vertrouwen door transparante communicatie

  • Trek nieuwe klanten aan

  • Communiceer je betekenisvolle boodschap met resultaten

“Don't expect smart people to listen to you without proof.”
- W. Edwards Deming
.
Je kan op ieder moment beginnen met impact meten, door de huidige situatie in kaart te brengen.

Impact meten: waar begin je? Onze partner Alexander Impact is gespecialiseerd in de coördinatie van impactonderzoek. Zo weet jij precies wat je te doen staat en waar je als organisatie naartoe werkt. Krijg een helder beeld krijgt van waar je organisatie nu staat en welke transities nodig zijn. Je wordt geprikkeld verder te kijken dan je neus lang is. Wij helpen je vervolgens met het op de juiste manier naar buiten brengen van waar jouw organisatie voor staat. Bijvoorbeeld met een onweerstaanbaar impactjaarverslag, je verhaal nét even beter verteld of een andere creatieve presentatie van de waarden die voor jouw organisatie zo belangrijk zijn. Een goed verhaal, noemen we dat.

Strategisch partnerschap
Een idee of project uitbouwen tot duurzaam merk is een flinke opgave. Het vereist inzet en toewijding. Als je je met gelijkgezinden omgeeft, wordt dat niet alleen makkelijker, maar ook leuker. Dat is wat we zelf doen, maar ook wat we jou willen bieden. We gaan voor samenwerking op de lange termijn, voor verandering op de lange termijn.

Meer weten over Impactmeting?

Welke vraag je ook hebt, we beantwoorden ‘m graag - onder het genot van een kopje koffie. Bel of mail, dan spreken we af!

.

Royal Talens