Cookies 🍪

Deze site gebruikt cookies waar we je toestemming voor nodig hebben. Meer informatie

Onderzoek

Verkennen

De juiste vraag bepalen voorkomt werken aan de verkeerde oplossing. We onderzoeken en bevragen dan ook het probleem en de gewenste uitkomst.

We verzamelen zoveel mogelijk gegevens over de markt, de concurrentie, de stakeholders, en doelgroepen. Zo kunnen we een realistische inschatting maken van wat er nodig is om je project tot een succes te maken. Vaak is er al veel informatie voorhanden, soms moet specifieke informatie verder uitgediept worden.

  • Begin met een nulmeting en werk gericht aan impact

  • Leer je doelgroep, stakeholders en concullega's echt kennen

  • Voorkom teleurstellingen door verkeerde aannames

“Assumption is the mother of all f*ck ups.”
- Steven Seagal
.
Tijdens een doorzaagsessie komen we tot de kern van je vraagstuk.

Op ons kantoor in Groningen zijn we omringd met specialisten en adviseurs, die hun kennis over impact maken graag inzetten voor jouw vraagstuk. Denk aan participatie, co-creatie, impactmeting en strategische bedrijfsvoering. Deze nauwe samenwerking maakt ons meer dan alleen een creatief bureau. Het is de reden dat we bestaan: samen de wereld veranderen.

Strategisch partnerschap
Een idee of project uitbouwen tot merk is een flinke opgave. Het vereist inzet en toewijding. Als je je met gelijkgezinden omgeeft, wordt dat niet alleen makkelijker, maar ook leuker. Dat is wat we zelf doen, maar ook wat we jou willen bieden. We gaan voor samenwerking op de lange termijn.

Meer weten over Onderzoek?

Welke vraag je ook hebt, we beantwoorden ‘m graag - onder het genot van een kopje koffie. Bel of mail, dan spreken we af!

.

Klimaatadaptatie Groningen